torek, 14. julij 2015

Sex me up, Scotty #day13

Priznam, počasi mi zmanjkuje stvari o katerih bi pisala. Se mi zdi malo dolgočasno vsak dan pisati o tem kaj sem jedla in kako sem telovadila in kako naporna je bila telovadba. Vse skupaj zavzame dva odstavka, in to se mi zdi premalo.
Se bom potrudila in našla kaj, da zadeva ne bo tako dolgočasna. Obljubim nič ne, ker pol se lahko zgodi, da ne bom mogla držati obljube.

Včeraj sem se zbudila malo lena in se budilko iz osmih zjutraj potegnila na deveto in pol. Oz. pol deseto po domače. Posledično se mi je zdelo, da nimam dovolj časa, da se pripravim in vse uredim.

Telovadba ratuje že toliko naporna, da moram vsako vajo prekiniti za kakšne trideset sekund, da pridem malo k sebi in nadaljujem do konca. Naredim pa vse. Opazila sem, da bi rabila drugo podlogo za vadbo, ker na trenutni zelo drsim, ko se spotim. Kar je največji problem pri plankanju, ko se mi zdi, da mi bo odneslo roko in bom z obrazom pozdravila tla. Zaenkrat bom probala situacijo rešiti s brisačo, in če to ne bo pomagalo, bom pač šla v šoping.

Za kosilo sem imela pohane piščančje zrezke, ki sem jih mogla najprej dodobra popivnati z brisačo, ker maščoba. Ne, da imam kaj proti maščobi, samo ne maram preveč mastnih reči.

Doma sem nato jedla hamburger in še pol pleskavice s solato. Pleskavico samo zato  ker sem bila požrešna. Za večerjo sem pojedla še preostanek pleskavice.

Opazila sem, da mi je na beljakovinski dan pogosto slabo in da se mi vrti. Mogoče preveč mesa na en dan. Bom naslednjič meso zamenjala za jajca ali skuto, sam da testiram svojo teorijo.

Trenutno lahko rečem, da sem precej zadovoljna sama s sabo in s svojo postavo. Edino trebuh me moti. Verjetno bi me motile tudi noge in rit, če ne bi ves čas nosila kril, ki odlično prikrivajo velikost obojega.

Mati me je včeraj obvestila, da ne bi bilo slabo, če bi začela uporabljati cimet, ki pomaga pri hujšanju in znižuje krvni sladkor. Predvsem zaradi slednjega, je to dobra ideja, čeprav je cimet nekje zraven kumine po nagravžnosti. Moram ugotoviti, kako si ga nevidno podtakniti v smoothie.

Ni komentarjev:

Objavite komentar