petek, 24. julij 2015

Sex me up, Scotty #day23

Ena izmed stvari, ki jih opažam pri tej dieti je, da se mi je koža neverjetno izboljšala. Predvsem videz, izginili so namreč skoraj vsi mozolji in mozoljčki, ki sem jih imela na obrazu, in po rokah ter ramenih. Verjetno posledica tega, da ne jem več toliko sladkega in čokolade, ter da sem občutno zmanjšala vnos mlečnih izdelkov. Moram reči, da mi je všeč.

Spopadala sem se z dejstvom, da nimam pojma kaj bi jedla na pašta dan. Ker pašta je postala že dolgočasna. In sem se spomnila, da imam doma Kus Kus. Odlično. Tako sem naredila zelenjavno omako v katero sem praktično spraznila hladilnik. Bučke, korenček, kumare, paradižnik.

Kosilo je bilo odlično, hladilnik je pa pospravljen. Za večerjo sem pojedla še preostanek metinga sladoleda in dan je bil zaključen.

Telovadba je bila pa neverjetno naporna. Sem se odločila, da bom sedaj telovadila zvečer oz. medtem ko se mi kuha kosilo. Takrat se najbolj spotim, poleg tega sem pa tako utrujena na koncu, da se mi res ne da kaj več početi. Počasi se tudi bliža konec meseca in začela sem iskati nov izziv za naslednji mesec. Če ima kdo kaj na zalogi, kar naj deli z menoj. Bistveno je, da je telovadba za celotno telo.
Naslednji mesec se še ne bom spopadla z burpees, jih bom prišparala za september.

Ni komentarjev:

Objavite komentar